Субота, 26 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

В Україні з 27 березня скасовують "червоний" рівень епідемічної небезпеки через поширення СОVID-19 на території 5 областей. Рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов.

У Шепетівці поліцейські розшукали двох крадіїв. Зловмисники викрали з місцевого кінотеатру радіаторні батареї. Наразі слідчі Шепетівського РУП оголосили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Відповідно до наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія комендантська година в Хмельницькій області відтепер триватиме з 21:00 до 06.00.

27 березня 2022 року о 3 (третій) годині за київським часом запроваджується літній час переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину вперед. Не забудьте перевести ваші годинники!

Сьогодні, 26 березня, російські війська обстріляли електричку Шепетівка - Київ. В результаті інциденту є потерпілий. Про це повідомив у Telegram керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

Шепетівщина прощалась із сержантом Холодовим Віктором Миколайовичем
Розділ Події

Сьогодна у Шепетівці прощались із командиром БМП, сержантом Холодовим Віктором Миколайовичем. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

Розпочалася тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 26 березня.

0
репостів
0
репостів