Понеділок, 28 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

На всіх в'їздах до Шепетівки вже стоять блокпости. Це необхідно, щоб виявити російських диверсантів, які хочуть потрапити до міста. Там цілодобово патрулюють озброєні поліцейські та військові. Тому для цивільного населення варто знати основі правила перетину блокпостів.

На Шепетівщині поліцейські попри напружену обстановку в країні продовжують виконувати свої повсякденні обов'язки. Вчора, 27 лютого правоохоронці розшукали зниклого дідуся.

28 лютого міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради. Про основні рішення розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

На ранковому брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій розповів про ситуацію в області та заходи, що вживаються задля протидії російській агресії станом на 28.02.2022.

 До уваги мешканців громади! Якщо ви пересуваєтесь містом та чуєте сигнал сирени, рухайтесь в укриття! Пропонуємо оновлений список об'єктів, що можуть слугувати укриттям у разі виникнення повітряної загрози:

0
репостів
0
репостів