Вівторок, 22 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

В магічний день 22.02.2022 Шепетівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Шепетівському районі Хмельницької області зареєстровано шлюби чотирьох чарівних сімейних пар. Про це повідомили на фейсбук сторінці відомства.

Шепетівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя м. Шепетівка за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях (ч. 2 ст. 246 Кримінального кодексу України). Протиправну діяльність викрито працівниками поліції та лісогосподарського підприємства поблизу м. Полонне у липні 2019 року.

21 лютого заступник міського голови Галина Безкоровайна провела засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання розглянули 31 питання порядку денного.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 22 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 199236 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 14323 - діти, 7491 - медпрацівники.

Шепетівські лісівники ремонтують дорогу та вже побудували міст
Розділ Бізнес

Лісівники Шепетівщини постійно працюють над поліпшенням лісової інфраструктури краю. Цьогоріч, працівники ДП «Шепетівський лісгосп» розпочали з ремонту дороги в Романівському лісництві поблизу с.Червоний Цвіт.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, під час якої травмувалось троє осіб. Автопригода сталась сьогодні, 22 лютого поблизу с. Траулин, що на Шепетівщині, на автодорозі Шепетівка-Чуднів –Бердичів опів на десяту ранку.

20 лютого у другій половині дня у селі Сошки, що на Шепетівщині, невідомі зловмисники підстрелили лебедя з берегу сільського ставка, а далі сіли в машини й поїхали. Про це написала Ольга Пирич у Фейсбуці.

У Шепетівці проведуть тактичні навчання на випадок війни
Розділ Події

26 лютого о 12:00 на площі ім.Тараса Шевченка відбудуться спільні навчання для населення "Дії населення в умовах надзвичайного стану та війни": тактичні дії в умовах війни чи надзвичайної ситуації, а також надання першої медичної допомоги. Про це повіломила пресслужба Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів