Вівторок, 15 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

У Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу-огляду «Галерея кімнатних рослин», який передбачає виявлення, підтримку, висвітлення кращого досвіду внутрішнього і зовнішнього озеленення закладів загальної та позашкільної освіти, активізацію навчально-виховного процесу в закладах освіти шляхом створення колекцій квіткових рослин, збагачення їхнього видового складу, розробки навчально-виховних заходів з цієї тематики.

Сервіси Приватбанк та Ощадбанк тимчасово не працюють (оновлено)
Розділ Бізнес

Український державний Центр стратегічних комунікацій та інформбезпеки повідомляє, що протягом останніх декількох годин ресурси «Приватбанк» перебувають під масованою DDoS атакою. Також не працює інтернет-банкінг «Ощадбанку», сайти Міноборони та ЗСУ.

15 лютого минає 33 роки з дня виведення військ з Афганістану. 25 грудня 1979 року так званий «обмежений контингент радянських військ» висадився в Афганістані на летовищах Кабула, Баграма і Кандагара. Приводом для вторгнення стало бажання тогочасного керівництва Кремля змінити очільника Афганістану – Аміна.

У Шепетівці вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів
Розділ Події

З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 42-річного мешканця м. Шепетівка винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинили смерть потерпілого (частина 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України), та призначив йому покарання у виді 5 років ув’язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 15 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 192131 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 13728 - діти, 7327 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів