Понеділок, 03 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські футболісти взяли участь у турнірі пам’яті Павла Худзіка
Розділ Спорт

Сьомий футбольний турнір пам’яті Павла Худзіка пройшов у Теофіполі. Сім команд виявили бажання посперечатись за нагороди, які приготував Ігор Худзік, молодший брат Павла, Хмельницька обласна асоціація футболу, федерація футболу Теофіпольщини та місцева влада.

Днями Славутський міськрайонний суд виніс вирок уродженцю села Сьомаки, який вирішив привласнити дорожні знаки, якими користувалось ТОВ "СТЛ+М" під час ремонтних робіт автодороги сполученням Старокостянтинів-Рівне-Городище.

1 січня в Україні набула чинності нова редакція Закону “Про електронні комунікації”, в якій з’явилися значні нововведення. Проте доволі багато ЗМІ приписало до них вимогу, якої насправді немає в законі. Йдеться про нібито необхідність пройти ідентифікацію в оператора до 1 січня 2025 року, тобто по суті прив’язати SIM-карту до паспорта. Така умова справді обговорювалася під час розробки законопроєкту, але його фінальна версія не містить цих положень.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 3 січня в Хмельницькій області зареєстровано 147019 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8902 - діти, 5975 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів