П'ятниця, 28 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Нагадаємо, що 23 грудня близько 8 години 35 хвилин в м. Шепетівка по вулиці Старокостянтинівське шосе місцевий житель, керуючи автомобілем марки «PEUGEOT» здійснив наїзд на 63-річну жінку.

Станом на 14.00 28 січня в Хмельницькій області зареєстровано 160830 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 10825 - діти, 6441 - медпрацівники.

З метою вшанування «Дня пам’яті жертв Голокосту» та «Дня пам’яті Героїв Крут» працівники відділу соціально-виховної та психологічної роботи державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» в період з 27 по 28 січня з урахуванням карантинних вимог провели інформаційно-просвітницькі заходи.

Днями за участю депутатів Хмельницької обласної ради, працівників управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради відбулись засідання п’яти конкурсних комісій для розгляду документів претендентів на посади директорів Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу, Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв, Шепетівського медичного фахового коледжу, Чемеровецького медичного фахового коледжу, Хмельницького базового медичного фахового коледжу.

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В рамках проведення інформаційної Кампанії щодо застосування платниками РРО, фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області щоденно проводять роз’яснення стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів фізичними особами.

Вчора, 27 січня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Віктора Паламарчука відбулась онлайн нарада з головами територіальних громад та особами, відповідальними за територіальну оборону, на якій було розглянуто питання створення та підготовки добровольчих формувань територіальної оборони Шепетівського району.

Протягом 2021 року Шепетівським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області прийнято  3347 заяв-розрахунків на фінансування  матеріального забезпечення  на суму 33,5 млн. грн.

0
репостів
0
репостів