Середа, 26 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 26 січня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провела заступник міського голови Галина Безкоровайна.

У шепетівський Музей пропаганди передають різні старовинні речі, які несуть історичну цінність, для зберігання. Як повідомили музейники, – передають навіть цеглу.

Начальник Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська провела семінар для платників податків. Головне питання семінару – новації застосування РРО/ПРРО з січня поточного року.

Шепетівський міський голова Віталій Бузиль оголосив дату публічного звіту своєї діяльності за минулий 2021 рік.

Станом на 11.00 26 січня в Хмельницькій області зареєстровано 157574 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 10238 - діти, 6308 - медпрацівники.

25 січня о 22:46 в с. Сасанівка Грицівської громади виникла пожежа житлового будинку.

До Шепетівського районного управління поліції завітали учні Шепетівського НВК школи-гімназії, щоб дізнатись про особливості та специфіку роботи поліції.

Днями рятувальники провели заходи з інформування мешканців Шепетівщини щодо правил пожежної безпеки при користуванні побутовими електроприладами та пічним опаленням.

0
репостів
0
репостів