Вівторок, 22 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

21 червня 2021 року завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") для старшої вікової групи. Учасники "Джури" – "молоді козаки" 15-17 років з 13 роїв, протягом 6 днів таборувались у сосновому лісі неподалік Шепетівської загальноосвітньої школи №8.

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з розгляду проектів "Громадського бюджету". На минулому засіданні три проекти «Громадського бюджету» було підтримано членами комісії та рекомендовано для допущення до голосування: «Реконструкція скверу ім. Валі Котика», «Стерилізація безпритульних тварин» та «Громадські вбиральні». Щодо двох проектів, а саме: «Дзвін пам’яті» та «Сучасна площа — ЦЕНТРО_CiTY», комісією було визначено потребу додаткового обговорення поданих проектів спільно з авторами.

Польське підпілля на теренах Шепетівщини у період Другої світової війни
Розділ Інше

Після вторгнення Німеччини та СРСР на територію Польщі у вересні 1939 року її влада, під загрозою втрати державного суверенітету країни, була змушена утворити новий уряд за її межами. Прем’єр-міністром та Верховним головнокомандувачем Польських Збройних сил став Владислав Сікорський. Визнаний західними союзниками, його уряд докладав чимало зусиль для відновлення польської армії в еміграції, яка була необхідна для широкомасштабної боротьби за національний суверенітет і територіальну цілісність Польської держави.

Шепетівчани посіли друге командне місце на чемпіонаті України з боротьби Кураш
Розділ Спорт

Команда шепетівчан, яка захищала честь Хмельницької області з боротьби Кураш, посіла друге командне місце на чемпіонаті України серед школярів в місті Снігурівці Миколаївської області.

Працівники поліції Хмельницької області в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу затримали 45-річного чоловіка, який, застосувавши фізичне насильство, зґвалтував 12-річну дівчинку.

У Шепетівці вшанували пам’ять жертв війни в Україні
Розділ Події

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Шепетівці зібрались представники ветеранських та національно-патріотичних організацій, міської та районної влади, силових структур та мешканці Шепетівської громади.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 55-річного мешканця Шепетівки та призначив йому остаточне покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

22 червня – в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Цього дня 80 років тому розпочалася німецько-радянська війна, яка тривала до 8 травня 1945 року.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 22 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88769 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3450 - діти, 4889 - медпрацівники.

У Шепетівці привітали татусів до Дня батька
Розділ Події

Про День Батька, звання "Мати-героїня" та сімейні цінності говорили 16 червня на черговому засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної політики і протидії торгівлі людьми в контексті завдань, які стоять перед структурними підрозділами міської ради і її виконавчого комітету за зазначеними напрямками.

0
репостів
0
репостів