Понеділок, 14 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський "Лісівник". Передматчеве фото
Розділ Спорт

Вчора, у неділю 13 червня, відбувся 5 тур Чемпіонату Хмельницької області з футболу. На стадіоні Локомотив у Шепетівці команда «Лісівник» приймала "Патріотів" з Деражні.

Шепетівські ветерани “Темпу” зіграли у нічию із теофіпільською "Іскрою"
Розділ Спорт

12 червня на стадіоні «Локомотив», в рамках третього туру чемпіонату  Хмельницької області серед ветеранів 40+,  Шепетівська команда  “Темп” приймала гостей із Теофіполя  команду «Іскра»

14 червня  відзначається свято донорів, які жертвують свою кров іншим людям. У цей день згадують про важливість переливання крові, адже ця процедура рятує життя багатьох важких пацієнтів. Слово “донор” з латинської означає “дарувати”, адже при переливанні пацієнтові дарують життя.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 14 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88530 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3438 - діти, 4947 - медпрацівники.

Шепетівка відсвяткувала свій День народження
Розділ Події

На площі перед міською радою та навколо неї відбувалося святкування Дня міста Шепетівка. Про деталі заходів розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці, у мікрорайоні Косецький біля школи №8, паралельно вулиці Січових Стрільців знаходиться вулиця Є. Коновальця. Названа вона на честь полковника Армії УНР, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН. Усю його біографію можна звести до короткої формули: «Жив для України і загинув за неї». Він ще при житті став символом національно-визвольної боротьби за Українську Державу.

0
репостів
0
репостів