Понеділок, 15 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Для шести тисяч учнів дванадцяти закладів освіти Шепетівської громади сьогодні, 15 березня, розпочалося дистанційне навчання. Дані заходи пов'язані з ростом захворюваності на коронавірусну інфекцію у громаді. Про це Суспільному повідомила заступниця начальника управління освіти Шепетівської міської ради Тетяна Музика.

Сьогодні о 6:10 год ранку до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вулиці Героїв Небесної Сотні. На місце події було направлено перше відділення 21 Державної пожежнорятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Від сьогодні починає працювати Шепетівська окружна прокуратура
Розділ Події

Роботу місцевих прокуратур припинено шляхом реорганізації. Про це сьогодні, 15 березня, повідомив керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник на пресконференції пресконференції з питань початку роботи окружних прокуратур.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 15 березня в Хмельницькій області зареєстровано 52860 лабораторно підтверджений випадків COVID-19. З них 2003 - діти, 3775 - медпрацівники.

Відтепер для усіх мешканців Хмельницької області працює спеціальна електронна форма запису. Про це повідомляє Хмельницька ОДА.

Роз’яснення щодо цього перерахунку пенсій надає головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 18-річного мешканця Шепетівщини у викраденні офіційного документу, вчиненому з корисливих мотивів (частина 1 статті 357 КК України), та в крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 КК України), та призначив йому остаточне покарання у виді 3 років позбавлення волі, але звільнив від його реального відбування, встановивши іспитовий строк 2 роки.

Представниці ГО «Берегиня-мати» зустрілися із заступником міського голови
Розділ Події

Ініціатором зустрічі стала заступник голови громадської організації «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО» Лариса Бабкіна, яка прозвітувала про роботу спілки. Своєю чергою, Галина Безкоровайна висловила готовність співпрацювати та в межах можливостей міської ради допомагати родинам.

0
репостів
0
репостів