Понеділок, 06 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Військовослужбовці приймали вітання з нагоди 30-ї річниці з дня створення ЗСУ
Розділ Події

Щороку 6 грудня українські військовослужбовці відзначають своє професійне свято. Сьогодні з нагоди Дня Збройних Сил України у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт.

Визначився переможець у Відкритій спартакіаді серед військовослужбовців та силових структур міста
Розділ Спорт

Спартакіада проходила з нагоди Дня Збройних сил України з 30 листопада по 6 грудня. Традиційно включала такі види спорту: перетягування канату, мініфутбол, плавання, поштовх двох гир 24 кг, підтягування та настільний теніс.

Перерахунки пенсій з 1 грудня 2021 року в запитаннях і відповідях
Розділ Бізнес

З 1 грудня 2021 року відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2021 рік” збільшився розмір мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму. У зв’язку зі зміною розмірів соціальних стандартів органи Пенсійного фонду України провели перерахунки пенсій, а заодно відповіли на найпоширеніші питання, які виникли у зв'язку з цим.

7 медалей здобули шепетівські важкоатлети на Кубку Хмельницької області
Розділ Спорт

4 грудня 2021 року у місті Хмельницький відбувся Кубок Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих, турнір пам’яті К.П. Нагачевського. Бажання позмагатися за нагороди виявили 125 спортсменів з різних куточків Хмельниччини. Честь міста Шепетівки захищали 9 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Від сьогодні в Україні почали діяти нові правила карантину та 30-денний термін дієвості жовтих COVID-сертифікатів. Про це нагадала заступниця міністра охорони здоров'я України з питань цифрового розвитку Марія Карчевич під час ранкового брифінгу. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 6 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 140342 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 8261 - діти, 5838 - медпрацівники.

Жінка спільно з чоловіком проживала в помешканні 80-річної пенсіонерки у м. Ізяслав. Зловмисниця тривалий час доглядала за свекрухою, однак стосунки між ними не складались. 4 грудня близько 18 години під час чергової сварки жінка нанесла старенькій численні удари по голові.

0
репостів
0
репостів