Четвер, 30 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка отримала 12,7 млн грн для погашення боргів за спожитий газ
Розділ Бізнес

Днями розпорядженням голови Хмельницької ОДА було розподілено кошти субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах, які надійшли до Хмельницької області. Вони надійшли згідно меморандуму, укладеного 30 вересня 2021 між Урядом, НАК «Нафтогаз України», Офісом Президента України та Асоціацією міст України.

У Шепетівці поліцейські проводять рейди по місцях торгівлі новорічними ялинками. Правоохоронці перевіряють товарно-транспортні накладні, наявність бирок на кожному дереві, а також карантинні сертифікати щодо проходження радіологічного контролю для ялинок з інших областей.

30 грудня міський голова Віталій Бузиль провів останнє у 2021 році засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання розглянуто 11 питань порядку денного.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 30 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 146404 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8862 - діти, 5966 - медпрацівники.

 У Шепетівці відбувається встановлення нових камер відеоспостереження, які були придбані за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток. Про це вранці повідомив міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці у соцмережі.

0
репостів
0
репостів