Середа, 01 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська громада розпочала реалізацію проєкту створення агропромислового парку
Розділ Бізнес

30 листопада до Шепетівської міської ради завітали перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін та заступник голови ОДА Володимир Білик. Вони приїздили обговорити реалізацію проєкту створення агропромислового парку, який розпочала Шепетівська громада.

Найпопулярнішу шепетівську групу у Фейсбуці було заблоковано
Розділ Події

Сьогодні близько 17 години вечора найпопулярнішу шепетівську групу в фейсбуці, яка належить нашому медіа, було заблоковано. Група "Шепетівка віртуальна" налічує 43,4 тис. учасників, її дописи щодня переглядає майже 25 тис. людей.

Стартувала  відкрита Спартакіада з нагоди Дня Збройних сил України
Розділ Спорт

30 листопада стартувала  відкрита Спартакіада серед військовослужбовців та силових структур міста з нагоди Дня Збройних сил України. Змагання вже давно стали традиційними та з нетерпінням очікуються багатьма учасниками.

1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум щодо незалежності України. Бюлетень референдуму містив текст Акту проголошення незалежності України, ухваленого Верховною Радою 24 серпня 1991 року.

Шепетівських прокурорів сьогодні вітали з професійним святом
Розділ Події

Сьогодні в приміщенні Шепетівської окружної прокуратури, з нагоди професійного свята, відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівників прокуратури. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської райдержадміністрації.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 1 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 138298 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8000 - діти, 5803 - медпрацівники.

Уночі безперешкодний проїзд автошляхами державного значення області забезпечувало всього 86 механізмів та 136 робітників. Про це повідомила пресслужба САД у Хмельницькій області.

На Хмельниччині спільними зусиллями рятувальників ДСНС та вогнеборців місцевих пожежних команд за минулу добу було ліквідовано 5 пожеж. Дві з них на Шепетівщині.

0
репостів
0
репостів