Середа, 08 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт стосовно двох жителів міста. Їм інкримінують групове хуліганство (ч. 2 ст. 296 КК)  і нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 121 КК).

За втручання прокуратури на Хмельниччинні у користування державного підприємства повернуто землі вартістю 31 млн грн. Про це інформує прес-служба відомства.

Виконком прийняв необхідні рішення для проведення ремонту доріг Шепетівки
Розділ Бізнес

Члени виконавчого комітету прийняли необхідні рішення для проведення ремонту доріг Шепетівки. Про це повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Першим питанням порядку денного депутати міської ради прийняли рішення про внесення змін до бюджету міста на 2018 рік. Зокрема, проведено перерозподіл коштів міського бюджету з метою створення можливості для залучення виконавця робіт з капітального ремонту міських доріг суцільним покриттям.

Сьогодні, до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно громадянки Республіки Білорусь Л., яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 369 КК України.

У період високої пожежонебезпечної ситуації в лісових масивах ДП «Шепетівський лісгосп» були додатково встановлені та частково замінені існуючі шлагбауми - попереджувальні знаки, що забороняють в'їзд транспортних засобів та відвідування населенням лісових масивів в період високої пожежної небезпеки.

Слідчі Шепетівського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 статті 368 Кримінального кодексу України, керівникові одного з вишів області.

У міській раді показали «Жіночі обличчя нової історії України»
Розділ Події

Сьогодні голова Хмельницької обласної громадської організації «Подільський центр «Гендерна рада» Тетяна Баєва презентувала посадовим особам місцевого самоврядування фотовиставку. На фото зображені депутатки-керівниці міжфракційних груп «Рівні можливості», які створені в обласній раді, районних, міських радах та радах об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.

ФК "Лісівник" таки не потрапив до півфіналу кубку області з футболу
Розділ Спорт

Сьогодні у Хмельницькому відбулось засідання контрольно-дисциплінарного комітету Хмельницької Обласної Федерації Футболу, на якій розглядалась скарга на чвертьфінальний матч кубку Хмельниччини за участі шепетівського клубу "Лісівник" та МФК "Славута". Нагадаємо у тому матчі шепетівчани розгромили суперників із рахунком 5-1.

0
репостів
0
репостів