Четвер, 16 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у Шепетівці близько 18.30 неподалік автовокзалу зайнявся полум'ям міський автобус. 5 років тому подібний випадок вже мав місце бути біля перехрестя вулиці Першотравневої та Проспекту Миру. Так і на цей раз спалахнув моторний відсік.

У Шепетівці з 1 вересня стартує пілотний проект з надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка". Таке нововведення стосується не лише пологового відділення Шепетівської центральної районної лікарні, але і будь якого іншого в Україні.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху та з приводу недопущення руху великогабаритного транспорту через центр міста, міський голова Михайло Полодюк скликав нараду із представниками відділу містобудування та архітектури, управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин міськвиконкому, адміністративно-комунальної інспекції, комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство», Шепетівського відділу поліції ГУНП України в Хмельницькій області. Про це повідомила прес служба Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів