Вівторок, 14 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд визнав 44-річного жителя одного із сіл району винним у замаху на грабіж, поєднаний з насильством та проникненням у житло (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу). Вирок – 4 роки за гратами.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно раніше судимого мешканця м. Нетішин громадянина Л., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України.

Органами прокуратури області у Шепетівській виправній колонії № 98 виявлено порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Перевірку дотримання вимог режиму, порядку та умов відбування покарання в державній установі проведено із залученням спеціалістів Хмельницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Юлія Тимошенко визнана найуспішнішим прем'єр-міністром України за останнє десятиліття. Так, ефективним керівником уряду лідера «Батьківщини» вважають сім з десяти українців. Свої голоси за неї віддали 70% респондентів, свідчать підсумки опитування, проведеного на телеканалі ZIK.

9 серпня в Шепетівській бібліотеці для дітей зібралися читачі книгозбірні та користувачі міської бібліотеки №2. Присутні, учні 5-7-х класів, за умовами ІІ етапу обласного конкурсу «Лідер читання», пройшли тести та відповідали усно на знання найкращих надбань української та світової літератури, брали участь у конкурсах та вікторинах, захоплююче розповідали про улюблену книгу.

0
репостів
0
репостів