Четвер, 05 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка
НАЗК хоче перевірити рахунки шепетівського партосередку ВО “Батьківщина”
Розділ Події

Національне агентство з питань запобігання корупції через суд хоче отримати доступ до банківських рахунків Старокостянтинівської міської партійної організації і Шепетівської міської партійної організацї «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Відповідне провадження 22 вересня відкрив Печерський райсуд Києва.

4 жовтня близько 12:00 години в селі Білопіль Шепетівського району на перехресті вулиць Центральна — Гагаріна сталась трагічна ДТП. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

21-22 вересня щедра черкаська земля зустрічала переможців IX Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій. Приємно відзначити, що серед них були і вчителі початкових класів Шепетівського НВК №3: Караван Анастасія Миколаївна, Федорчук Лілія Вікторівна і Чернецька Віра Іванівна.

Кілька годин тому у Шепетівці на "судилківському мосту" трапилась ДТП за участі двох автомобілів. Не змогли розминутись сірий BMW та білий ВАЗ.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винними двох місцевих жителів у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого). На момент скоєння злочину одному було 16, другому – ледь виповнилося 17 років. Не зважаючи на досить юний вік, сил у хлопців вистачило, аби до смерті забити дорослого чоловіка.

4 жовтня о 16:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. С.Наливайка в м. Шепетівка Хмельницької області. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Вчора в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради підвели підсумки голосування за ініціативи Громадського бюджету. Про це повідомив інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

Завершився 5 тур чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт

З наближенням кінця чемпіонату міста з футболу 8х8 до свого завершення боротьба за призові місця загострюється, а матчі між командами стають все більш безкомпромісними. Дана ситуація може тільки порадувати вболівальників, особливо тих, які не мають конкретних вподобань та просто люблять спостерігати за цікавою боротьбою на футбольному полі. Боротьбою фізичної, тактичної, психологічної та моральної підготовленості команд. Все це знову можна було спостерігати у 5-ому турі чемпіонату. На жаль всі перипетії кожної гри описати доволі важко, а сухі цифри рахунків не завжди чітко дають зрозуміти читачеві, що ж насправді відбувалося на полі, тому ще раз запрошуємо тих любителів футболу, які ще не дійшли стадіону, відвідати два останні вирішальні тури.

Вчора надвечір у Шепетівці неподалік перехрестя вулиці Валі Котика та Проспекту Миру сталась ДТП. Молодий чоловік переходив дорогу по пішохідному переході та не дійшов, зненацька вилетіла автівка, яка збила пішохода, та так, що той своїм тілом розбив лобове скло автомобіля.

0
репостів
0
репостів