Середа, 25 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка

В останні теплі дні осені учні 5-А класу школи-гімназії здійснили цікаву подорож у Кам'янківське лісництво. Дітям влаштували пізнавальну екскурсію, під час якої вони оглянули теплицю, розсадник, зону відпочинку «Дубки».

Чим-чим, а красою природа обдарувала Гриців щедро. Осінь — пора спогадів, просвітлення і свіжості. Довкола на деревах і під ногами золоте листя. Добротні, збудовані, здається, назавжди, будинки та розлогі вулиці, наче  у коштовній оздобі і відблисках. Ідемо із головою селищної ради Людмилою Тіфенбах і милуємося. Мимоволі народжуються  патетичні рядки:

Нова українська школа вже діє в Судилкові
Розділ Освіта

Цьогоріч у вересні в освітній галузі Судилківської сільської ради (ОТГ) розпочато реалізацію концепції «Нова українська школа» на базі Судилківської зош І-ІІІ ступенів. Передбачено зміни не лише в самому змісті освіти, методах навчання, а й у створенні нового освітнього середовища. Що це дає?  По-перше, це крок задля підвищення якості освіти, по-друге, така школа матиме більше матеріально-технічне забезпечення, по-третє, інвестиційні компоненти: придбання двох шкільних автобусів для перевезення учнів на умовах співфінансування (70 х 30), інвестиції в оснащення навчального закладу, зокрема створення медіатеки та ресурсної кімнати.

У музичній школі відбувся творчий звіт дітей-сиріт
Розділ Культура

24 жовтня в приміщенні музичної школи відбувся творчий звіт дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Протягом багатьох років кожен з них розвивав свої здібності в різних галузях, вони навчалися музиці, танцям, співам, займалися спортом, намагалися своїми руками майструвати різні вироби.

0
репостів
0
репостів