Середа, 30 жовтня 2013 — Сайт міста Шепетівка
Міські чиновники вихваляються зменшенням безробіття
Розділ Бізнес
Минулі дні у розпорядку міських чиновників були майже повністю присвячені питанням зайнятості населення в нашому місті. Спочатку посадові особи місцевого самоврядування на апаратній нараді виконавчого комітету заслухали звіт директора Шепетівського центру зайнятості Олександра Ребекевша, який інформував про створення нових робочих місць у Шепетівці. Потім представники влади міського та районного рівня, роботодавці взяли участь у круглому столі на тему «Створення нових робочих місць – перспектива зменшення рівня безробіття та додатковий стимул для роботодавців», який відбувся вчора у Шепетівському міськрайонному центрі зайнятості.
Комуністи відзначили 95-ту річницю ВЛКСМ маршем
Розділ Події
Пройшло всьго 4 місяці з того моменту, як у червні вулицями нашого міста проходив комсомольський марш. Очевидно комуністам так сподобався той захід, що вони його практично без змін провели знову 27 жовтня.
17 жовтня 2013 року на базі Плесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої майстерні директорів ЗНЗ Хмельницької області «Шлях до успіху» на якому директор школи Капелюх Т.М. продемонструвала майстер-клас «Шляхи підвищення рівня освітніх послуг».
0
репостів
0
репостів