Понеділок, 09 квітня 2012 — Сайт міста Шепетівка
24 та 31 березня 2012 року в НВК№2 проводилося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Пробне тестування відбулося з метою особистісного вимірювання готовності абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання з таких предметів, як: українська мова і література, біологія, фізика, всесвітня історія, іноземна мова, хімія, математика, історія України, географія.
Змагання з волейболу
Розділ Спорт
09 квітня 2012, 11:06

Змагання з волейболу

07 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоровя пройшли змагання з волейболу серед чоловічих команд. Змагання є традиційними. У турнірі взяли участь чотири команди: Лісівник, Медик, ШВК №98 та команда Освіти. Змагання проводилися за кубковою системою. У запеклій боротьбі в підсумку перемогу святкувала команда ШВК №98, друге місце посіла команда Лісівник, третьою стала команда Медик. Команди-призери нагородженні грамотами, команда-переможець виборола кубок.

Змагання з міні-футболу
Розділ Спорт

07 квітня на спортивному майданчику НВК№3 відбулися змагання з міні-футболу серед чоловічих команд, присвячені Всесвітньому дню здоров’я. У турнірі виявили бажання взяти участь п’ять команд: Локомотив (Локомотивного депо), Вимпел (ШВК №98), СДПЧ-6 (пожежники), в/ч А 3730 та команда школи-інтернату.

0
репостів
0
репостів