Версія для друку
Розділ Події

Військовослужбовці приймали вітання з нагоди 30-ї річниці з дня створення ЗСУ

Автор 06 грудня 2021, 17:25

Щороку 6 грудня українські військовослужбовці відзначають своє професійне свято. Сьогодні з нагоди Дня Збройних Сил України у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт.

Міський голова Віталій Бузиль привітав військовослужбовців з професійним святом та зауважив, що складно дібрати слова, щоб гідно оцінити роль військових, які сьогодні боронять суверенітет нашої держави, людей завдяки, яким над більшістю території України досі мирне небо. Віталій Бузиль побажав захисникам  міцного духу, віри у перемогу та впевненості у незалежному українському завтра.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову та трудову дисципліну та вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України міський голова відзначив представників військових частин міста Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

З 30 листопада у Шепетівці тривала Спартакіада з нагоди Дня Збройних Сил України серед військовослужбовців та представників силових структур. Під час урочистостей міський голова привітав команди  та вручив переможцям кубки.

Присутніх привітали зі святом  колективи та виконавці міського будинку культури.

Пресслужба Шепетівської міської ради