Версія для друку
Розділ Події

Шепетівка відсвяткувала свій День народження

Автор 14 червня 2021, 12:46

На площі перед міською радою та навколо неї відбувалося святкування Дня міста Шепетівка. Про деталі заходів розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Розпочалися заходи біля Музею пропаганди з АвтоParty – виставки спеціалізованої техніки. Діти та дорослі охоче вивчали автомобілі та обладнання спеціальних служб та військових і фотографувалися. Мешканці громади охоче долучалися, а свято рідного міста набирало обертів.

З головної сцени міста шепетівчан вітали виконавці та творчі колективи громади. Діяли виставки та фотозони, проходили спортивні змагання. Для гостей свята працювали атракціони, ярмаркове містечко та презентаційно-виставкова локація Плесенського та Пліщинського старостинських округів, а також усіх чекали розваги та смаколики.

Під час урочистої частини свята міський голова Віталій Бузиль привітав містян з Днем народження Шепетівки та підвів підсумки перших семи місяців на посаді міського голови.

Віталій Бузиль зауважив, що Шепетівка вперше за багато років отримала суттєве фінансування з державного та обласного бюджетів для реалізації соціально-економічних проєктів у громаді. Міський голова подякував лікарям за професіоналізм у боротьбі з COVID-19, освітянам за успішне завершення освітнього процесу у складних умовах, висококваліфікованим тренерам за високі досягнення їхніх вихованців та працівникам культури за плекання талантів юних мешканців громади. Насамкінець побажав усім сімейного затишку, щастя та миру. До привітань також долучилися гості міста.

У ході церемонії нагородження Почесними грамотами Шепетівської міської ради, цінними подарунками та відзнаками вищих державних органів були нагороджені кращі представники підприємств, установ та громадських організацій міста, які зробили вагомий внесок у розвиток Шепетівки та щоденно працюють для добробуту громади.

Також міський голова привітав переможців Першого міського конкурсу відеороликів «Своє кіно» до Дня міста.

Після урочистої частини святкування продовжилося концертом за участю молодіжних хореографічних і вокальних колективів.

На завершення дійства містяни отримали фантастичні подарунки – вогняне шоу та «намальовану» піском історію рідного міста.

Фотозвіт із святкування

Останнє редагування 14 червня 2021, 20:35

Відео