Версія для друку
Розділ Події

У Шепетівці вшанували загиблих до Дня пам’яті та примирення

Автор 08 травня 2021, 13:36

Сьогодні Україна разом із світовою спільнотою висловлює повагу людям, які боролися проти нацизму та вшановує жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни.

Шепетівською громадою відбулося покладання квітів до пам’ятника бойової слави «Танк Т-34», братських могил полеглих воїнів на міському кладовищі, військовополонених по вулиці Шешукова, «Братської могили жертв нацизму – 603 км», меморіального комплексу «Вічний вогонь».

У заходах взяли участь: виконавчий комітет Шепетівської міської ради на чолі із Віталієм Бузилем, депутати міської та районної рад, представники громадських організацій, військовослужбовці, підприємств міста, закладів освіти та охорони здоров’я, громада міста.

Також у переддень Дня пам'яті та примирення військовосужбовці містечка А3730, на чолі із полковником Михайлом Борисенком доповнили меморіальний комплекс пам'ятним знаком жертв Другої світової війни та 9 000 загиблих військовополонених "Шталаг 257". Участь у заході взяв і міський голова Віталій Бузиль.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 08 травня 2021, 13:51