Версія для друку
Розділ Події

Працівників карного розшуку привітали з професійним святом

Автор 15 квітня 2021, 18:44

Сьогодні т.в.о. начальника Шепетівського районного управління поліції Володимир Рой від себе особисто, від імені керівництва ГУНП та колег привітав особовий склад кримінальної поліції з професійним святом Днем карного розшуку.

Ця служба є одним із найстаріших підрозділів в правоохоронній системі і цього року відзначає 102-гу річницю з дня заснування.

 Працівники карного розшуку не шкодуючи сил, здоров‘я, часу, а іноді – й свого життя, ведуть рішучу боротьбу зі злочинністю, неухильно стоять на варті збереження законності та правопорядку в державі. Відвага – ваша друге ім‘я. Високий патріотизм, професіоналізм, мужність та відданість своєму народу стали запорукою успішної боротьби підрозділів карного розшуку з протиправними проявами, а довіра людей стала найвищою оцінкою вашої діяльності. Ви заслужено можете пишатися тим, що по праву належите до когорти сміливих професіоналів, сумлінних, компетентних і працьовитих людей, - зазначив Володимир Юрійович.

Привітати розшуківців з професійним святом завітав голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, перший заступник голови адміністрації Олександр Мельник та голова районної ради Олег Кулінський.

Керівники району подякували працівникам поліції за їх професійність , мужність та сумлінне виконання службових обов’язків і побажали їм міцного здоров’я, благополуччя, достатку у родинах та легкої служби.

«Ваша щоденна праця постійно пов’язана з ризиком і самовідданістю, Ви – люди, за якими стоїть наша країна. Впевнений, що ваш професіоналізм стане запорукою зниження злочинності та покращення громадського спокою у районі», - зазначив Анатолій Катеренчук.