Версія для друку
Розділ Події

На Шепетівщині двічі за добу гасили пожежу сухостою

Автор 13 квітня 2021, 09:29
На Шепетівщині двічі за добу гасили пожежу сухостою Фото depositphotos.com

Першу пожежу гасили у межах міста у мікрорайоні "Сонячний", другу - у селі Вишневе Ленковецької ОТГ. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Так, вчора 12 квітня о 15год. 15хв. виникла пожежа сухої рослинності у Шепетівці по вул. Котляревського.

Причина пожежі - потрапляння малокалорійного джерела живлення на горючий матеріал. Обійшлось без збитків. Пожежу ліквідовано 21 ДПРЧ. Нещасних випадків на пожежі не було.

Пожежа у Вишневому виникла о 21год. 06хв. Причина пожежі – потрапляння малокалорійного джерела живлення на горючий матеріал. Також без збитків. Пожежу ліквідовано силами грицівської 29 ДПРЧ . Нещасних випадків на пожежі не було.

Рятувальники вкотре закликають населення:

"Шановні жителі нашого краю, задумайтесь, чи варто брати до рук сірники, щоб позбутися господарського сміття чи очистити власне угіддя від сухої трави. Може, слід “перелаштуватись на новий лад” та компостувати сухостій і торішнє листя з користю — щоб у майбутньому використати його як добриво і не додавати собі зайвого клопоту! Закликаємо кожного бути свідомими, берегти природу та пам’ятати, на якій землі доведеться жити вашим нащадкам! Також звертаємось до вас із проханням: якщо вам довелося помітити загоряння на відкритій місцевості, - негайно зателефонуйте за номером “101”!"