Версія для друку
Розділ Події

У Красилівському районі шепетівчанин потрапив у ДТП

Автор 25 січня 2021, 11:48
У Красилівському районі шепетівчанин потрапив у ДТП Фото з відкритих джерел

Вчора, 24 січня, о 15:35 на пункт зв’язку 14 Державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів поступило повідомлення про те, що в Красилівському районі поблизу села Сушки сталася ДТП. 

За інформацією ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, водій автомобіля "Geely MK" 1983 року народження, житель м. Шепетівки, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Toyota Land Cruiser під керуванням громадянина 1987 року народження, жителя м. Ірпінь.

У результаті ДТП водій автомобіля «Джилі» та двоє його пасажирок 36 та 17 років отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні у м. Красилів. Водій «Тойоти» не травмувався. 

Відділенням 14 ДПРЧ м. Красилів із залученням особового складу та  техніки САРМ-С проводились роботи по рятуванню потерпілого з автомобіля Geely MK, відключенню акумуляторних батарей та закручування вентиля газової установки.

Наразі обидва транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Останнє редагування 25 січня 2021, 19:17