Версія для друку
Розділ Події

На черговій сесії міськради депутатам на розгляд винесуть земельні питання

Автор 05 червня 2020, 12:32

4 червня у малій залі засідань виконавчого комітету за участі секретаря міської ради Миколи Кикотя пройшло засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища.

У засіданнях взяли участь депутати Шепетівської міської ради, начальники відділів та управлінь виконавчого комітету Шепетівіської міської ради.

У ході засідання депутати розглянули ряд проектів рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Також профільна комісія розглянула проекти рішень про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, передачу сформованих земельних ділянок на умовах оренди, поновлення договорів оренди земельних ділянок, надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та затвердження таких технічних документацій та інші.

Комісія надала свої зауваження до проектів рішень, які до сесійного засідання будуть вивчені профільними фахівцями та будуть винесені поправки на розгляд депутатів міської ради під час засідання чергової сесії.

З проектами рішень 74 сесії Шепетівської міської ради VII скликання можна ознайомитися за посиланням https://shepetivka-rada.gov.ua/proekti-rishen-miskoyi-radi/

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 05 червня 2020, 12:51