Розділ Події

У шепетівському будинку престарілих запустили ліфт для маломобільних груп населення

Автор 07 листопада 2019, 20:29

7 листопада у стаціонарному відділенні Шепетівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) запустили ліфт, який нещодавно встановили за кошти міського бюджету.

Мешканці відділення  — це переважно люди дуже поважного віку, які за станом здоров’я відчувають труднощі у самостійному пересуванні та потребують  додаткової допомоги.  Приміщення стаціонарного відділення є двоповерховим, що ускладнює доступ до подвір’я його мешканцям. Ліфт дозволить  людям, що проживають у  відділенні, більше часу проводити на свіжому повітрі та прогулюватися територією центру.

Також разом із запуском ліфту відбулось свято осені. Учасників  заходу  привітав міський голова Михайло Полодюк, побажав затишку, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпного джерела сили,  оптимізму і подарував мешканцям відділення дари осені (фрукти, овощі, горіхи та інші продукти для щоденного споживання людей похилого віку).

Свято продовжилося хореографічним виступом  учасників спортивно-бального  клубу «Інеш». Керівник  «Інеш» Інна Головач та її вихованці, серед яких і відвідувачі студіі бального танцю з особливими потребами,  виконали танець.

Також до свята працівники та відвідувачі територіального центру підготували виставку «Дарів осені».

Останнє редагування 13 листопада 2019, 22:00

Відео

0
репостів
0
репостів