Версія для друку
Розділ Події

Опалювальний сезон у Шепетівці розпочнеться з 1 листопада

Автор 30 жовтня 2019, 18:21

30 жовтня  міський  голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Учасники засідання прийняли рішення Про початок опалювального сезону 2019/2020 року у місті Шепетівка.

Шепетівське підприємство теплових мереж має розпочати опалювальний сезон 2019/2020 року в м. Шепетівка з 1 листопада 2019 року.

Також відповідно до цього рішення Шепетівське підприємство теплових мереж припиняє видачу технічних умов на від’єднання від мереж централізованого опалення до завершення опалювального сезону 2019/2020 року, крім випадків, коли абоненти надають:

  • акт про відключення квартири (нежитлового приміщення, секції, під’їзду, будинку) від внутрішньобудинкових мереж ЦО і ГВП;
  • витяг з протоколу засідання міської постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого теплопостачання при відмові споживачів від централізованого теплопостачання про надання дозволу на відключення квартири від централізованого опалення та облаштування у квартирі індивідуального опалення;
  • проект на облаштування індивідуального опалення.

Прес-служба Шепетівської міської ради