Версія для друку
Розділ Події

Марина Порошенко своїми відвідинами обурила автоводіїв і не лише їх

Автор 06 березня 2019, 18:49

Сьогодні дружина Президента України Марина Порошенко перебувала з робочою поїздкою в Хмельницькій області. Відвідала Ізяславщину, Славутчину та під кінець дня - Шепетівку.

Шепетівчани певно б і не здогадувалися про візит першої леді, якби не перекриття дороги регіонального значення між Шепетівкою та Славутою. Водії при в'їзді в місто змушені були стояти в заторі не один десяток хвилин, те саме стосувалось і транзитних транспортних засобів. За яких правових підстав, представники поліції перекривали дорогу, ці самі представники пояснити не змогли.

Так само дивним виглядає те, що у свій робочий час, Марину Анатоліївну супроводжували голова обласної ради Михайло Загородний, голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, голова Шепетівської районної державної адміністрації Бузиль Віталій Володимирович та голова Шепетівської районної ради Дзяворук Петро Францевич. Яку таку поважну посаду обіймає дружина президента, що її має супроводжувати все керівництво району та області?

Об'єктом відвідин Марини Порошенко стало приміщення кооперативу «ФронтМед», яке позиціонує себе як соціальне підприємство, засноване колишніми учасниками АТО та в якому працюють родини військових. Хоча насправді під брендом «ФронтМед» торгує приватне ТОВ "Віта Меліта" засноване депутатом Хмельницької обласної ради Василик Тетяною Павлівною разом з її партнерами, які не мають жодного відношення до військових чи їх родин.

В реєстрі дійсно існує сільськогосподарський обслуговуючий кооператив "Фронтмед", який заснований учас­ни­ками АТО Мак­симом Пет­риком та Ва­димом Да­ви­дюком, але всю бізнес діяльність веде приватне ТОВ обласного депутата. Військові використовуються лише для публічного представництва на різних заходах, а їх родини працюють як звичайні найняті робітники, а не як співвласники.

Тому слова підтримки кооперативного руху в Україні із вуст першої леді в цьому контексті виглядають, як мінімум, дивно.

Останнє редагування 06 березня 2019, 23:14

Відео