Версія для друку
Розділ Події

Олег Тягнибок у Шепетівці агітував за кандидата на пост президента

Автор 02 березня 2019, 14:56

1 березня 2019 року Голова Всеукраїнського об’єднання ВО «Свобода» Олег Тягнибок відвідав міста Шепетівку, де представив громаді кандидата на пост Президента від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

Зустріч відбулася в міському будинку культури. Зала, зважаючи на обідню пору буднього дня, була заповнена людьми на третину.

Лідер націоналістів під час зустрічі з громадою Шепетівки активно використовував місцеву проблематику для агітації.

«Наслідки панування олігархічного режиму в Україні шепетівчани відчули, як ніхто інший. Через злочинну бездіяльність столичних бізнесменів теплопостачального підприємства «Шепетівка Енергоінвест» взимку люди вимушені були повертатися в холодні домівки. І лише завдяки принциповій позиції міської влади, яку очолює націоналіст Михайло Полодюк, і небайдужості громади ви перемогли – повернули тепломережі у комунальну власність. Те саме зробить Руслан Кошулинський на державному рівні – повернути до комунальної або державної власності підприємства-монополісти електро-, газо-, тепло-, водопостачання; зруйнувати корупційні схеми в енергетичній галузі та при формуванні тарифів; надавати газ та електроенергію для населення за собівартістю; ліквідувати приватні монополії та картелі; повернути державі незаконно приватизовані підприємства та заборонити приватизацію прибуткових»

Він наголосив: в арсеналі націоналістів є пакет готових антиолігархічних законопроєктів, і лише Кошулинський як Президент України змусить парламент невідкладно їх розглянути і проголосувати. Програма Руслана Кошулинського – єдина, яка спрямована на захист інтересів простих українців, адже він не є залежним від жодного з олігархів.

Очільник «Свободи» закликав усіх не піддаватися на маніпуляції і підкуп: 

«Від вашого вибору, активності, розуму залежить не лише ваше життя, ваших дітей і внуків. Ми маємо здобути цивілізовану Україну, в якій владу обиратимуть чистими методами, а не маніпуляціями і фальшуванням!».