Версія для друку
Розділ Події

У міськвиконкомі збиралася комісія з приводу відключення Шепетівці газу

Автор 09 листопада 2018, 16:01

Сьогодні відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Шепетівській міській раді.

7 листопада до міської ради надійшов лист від ПАТ «Шепетівкагаз», в якому адміністрація підприємства повідомляє, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» і досі не забезпечило врегулювання заборгованості перед ПАТ НАК «Нафтогаз України» та не підтвердило обсяги природного газу (номінації) від ПАТ НАК «Нафтогаз України». Станом на 8 листопада 2018 року ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» продовжує здійснювати крадіжку природного газу та самовільне втручання в газорозподільну мережу м. Шепетівки. З огляду на створення аварійно-небезпечної ситуації поєднаної з пошкодженням обладнання, витоками газу, небезпекою для життя людей, викраденням природного газу на значну суму з газорозподільної мережі, ПАТ «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що ПАТ «Укртрансгаз», як Оператор ГТС зобов’язане з 13 листопада 2018 року здійснити пониження тиску в газорозподільній мережі міста Шепетівки до нуля.

Члени комісії з  питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Шепетівській міській раді, заслухавши повідомлення про виникнення обставин, що становлять загрозу безпеці постачання природного газу та можуть спричинити настання кризової ситуації вважає, що відключення газу викличе соціальну напругу серед населення міста, різке погіршення санітарно-побутових умов, раптового підвищення рівня захворюваності населення (особливо дітей та осіб похилого віку).

Із повним текстом протоколу можна ознайомитися нижче.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Останнє редагування 09 листопада 2018, 16:08