Версія для друку
Розділ Події

У міській раді показали «Жіночі обличчя нової історії України»

Автор 08 серпня 2018, 17:02

Сьогодні голова Хмельницької обласної громадської організації «Подільський центр «Гендерна рада» Тетяна Баєва презентувала посадовим особам місцевого самоврядування фотовиставку. На фото зображені депутатки-керівниці міжфракційних груп «Рівні можливості», які створені в обласній раді, районних, міських радах та радах об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.

Фотовиставка створена в рамках проекту Національного демократичного інституту «Просування участі жінок в політиці та протидії сексизму».  Метою її є привернення уваги до депутаток Хмельницької області, які, незважаючи на складні умови життя в сучасному світі, сміливо йдуть назустріч викликам, приймають важливі рішення та втілюють їх в життя.

Заступник міського голови Наталія Стасюк, звертаючись до організаторів та колег, відмітила, що сьогодні особистість жінки, її роль у формуванні державності, формуванні політики в державі і також політики у нашому місті є надзвичайно важливою. Наталя Василівна подякувала організаторам за надану можливість шепетівчанкам долучитися до Проекту і висловила сподівання на подальшу співпрацю.

На фотовиставці депутатський корпус Шепетівської міської ради представляє депутат міської ради VII скликання  Алла Бунечко. Вона у своєму виступі закликала жінок бути активними, долучатись до суспільного життя, беручи участь у різноманітних проектах.

Усі охочі можуть переглянути світлини на третьому поверсі приміщення Шепетівської міської ради.

Шепетівська міська рада