Версія для друку
Розділ Події

Шепетівська земля втратила ще одного славного героя

Автор 19 грудня 2014, 12:07
Група бійців "Айдару" в районі населеного пункту Старий Айдар попала в засідку бойовиків, у результаті чого загинули двоє "айдарівців", ще троє отримали поранення. Про це повідомила прес-секретар 24-й окремого штурмового батальйону "Айдар" ЗСУ Юлія Євдокимова.
"Наші бійці змінювали секрет в районі Старого Айдару, коли потрапили в засідку. Бойовики їх закидали гранатами. У результаті у нас двоє загиблих, один важкопоранений, але стан стабільний, один з пораненням лиця і ще один з легким пораненням руки", - сказала вона.

За словами Євдокимової, напад стався в ніч на 19 грудня. Загинули бійці з позивними "Динаміт" та "Саша Рижий".
Царство Небесне тобі Дінаміт, братику
Я скучаю за тобою, ми зізвонювались за дві години до твоєї гибелі і ти сказав, що Україну не віддамо нікому. Так і буде!
Сова, зустрічай Дінаміта
А я за вас, брати, свічку поставлю, бо військових багато, а воїнів одиниці
Спочивайте з миром і там, на небі, просіть Бога за Україну
За позивним "Динаміт" приховується наш земляк із села Коськів Шепетівського району - Сергій Оврашко. Шепетічанам він можливо більше запамятався як кандидат в народні депутати  по нашому одномандатному округу №190. А ще багато хто згадає його по цьому відео епізоду

До Майдану Сергій займався будівельним бізнесом в Борисполі, брав активну участь на Революції Гідності, з першими пострілами на сході продав фірму, закупив військове спорядження для батальйону "Айдар" та з ним же подався захищати нашу вітчизну.

Ховати Героя будуть через кілька днів в його рідному селі Коськів, наразі його тіло перевозять до Києва.

Відео