Версія для друку
Розділ Події

Шепетівська влада підписала меморандум з Товариством Червоного Хреста України

Автор 05 серпня 2022, 13:23

Шепетівська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України та Виконавчий комітет Шепетівської міської ради сьогодні підписали “Меморандум про співпрацю”. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Локальне представництво Товариства Червоного Хреста України має тривалу та успішну історію співпраці із Шепетівською міською радою. З початку повномасштабного вторгнення спільно було реалізовано ряд проектів з підтримки внутрішнього переміщених осіб, облаштування гуртожитків для прихистку потребуючих. 

Завдяки осередку організації в Шепетівці та підтримці обласного Товариства шепетівська громада отримала пральні машинки, ліжка-розкладачки, матраци та постільну білизну для доповнення кімнат, які готували для зустрічі ВПО.

Співпраця та взаємодопомога – це те головне, на чому тримається сьогодні українське суспільство. Ми як громада глибоко вдячні за кожен вид допомоги. І своєю чергою готові сприяти розвитку діяльності організації, саме про це говорить підписаний сьогодні меморандум, – поділився міський голова Віталій Бузиль.

Третього травня Шепетівську міську територіальну громаду відвідав перший мобільний медичний пункт Червоного Хреста України, які організація зосереджує у місцях найбільшого скупчення евакуйованих з зон бойових дій, щоб підсилити потужність центрів первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторій та надати всебічну допомогу сімейним лікарям загальнотерапевтичного профілю. Пересувний пункт, зробив медико-діагностичну допомогу доступнішою для населення, яке постраждало від збройного конфлікту. Також Шепетівська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України у співпраці з виконавчим комітетом міської ради організовує тренінги з психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій.

Тож підписання меморандуму міським головою Віталієм Бузилем та очільницею Шепетівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Галиною Горобець стало черговим кроком у співпраці, розширенням можливостей від кооперації зусиль, підтримки перспективних грантових проектів, які матиме можливість залучити Товариство.

Останнє редагування 05 серпня 2022, 13:27