Середа, 10 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Знаменитий пес-сапер Патрон завітав на Хмельниччину
Розділ Події

Сьогодні на Хмельниччину завітав пес Патрон – досвідчений та знаний в усіх куточках України службовий собака, що спеціалізується на дуже важливій як у воєнний, так і в мирний час сфері – розмінуванні.

У Шепетівці влаштували психотерапію етнічними видами декоративно-вжиткового мистецтва
Розділ Культура

Сьогодні у Музеї пропаганди всі бажаючі могли змогу відвідати етномайстерню "Кральова" та майстер-класи Світлани Рули і Жанни Балагур. Про це у себе на сторінці повідомили музейники.

Рятувальники Шепетівського району змагались у легкій атлетиці
Розділ Спорт

Вчора, 9 серпня у місті Ізяслав було проведено змагання з легкоатлетичних вправ серед підпорядкованих підрозділів 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Для безпеки наших громадян у Хмельницькій Обласній Військовій Адміністрації прийняли рішення щодо врегулювання роботи міського громадського транспорту під час повітряної тривоги. Найближчим часом буде підписаний відповідний наказ. Про це повідомив начальник ОВА Сергій Гамалій.

Розпочалася сто шістдесят восьма доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 10 серпня.

0
репостів
0
репостів