П'ятниця, 08 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
З нагоди професійного свята у Шепетівці привітали працівників ювенальної превенції
Розділ Події

Сьогодні з нагоди професійного свята ювенальної превенції в Шепетівському РУП відбулись урочистості. На заході були присутні начальниці служб у справах дітей Шепетівської РДА, Ленковецької, Грицівської, Судилківської територіальних громад, заступниця голови Судилківської ТГ, заступник директора Шепетівського медичного коледжу.

Для дітей у Шепетівці вдруге організували «День літніх спортивних розваг»
Розділ Спорт

7 липня у Шепетівці на стадіоні «Локомотив» відбувся спортивно-розважальний захід для дітей віком до14 років «День літніх спортивних розваг», який вже традиційно організовується відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", задля інтересу дітей до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення здоров’я, забезпечення потреби у щоденній руховій діяльності.

У Шепетівці замінили ділянку "водної артерії" міста
Розділ Бізнес

Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства замінено аварійну ділянку магістрального водоводу на території ринку «Дар». Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 62-річного шепетівчанина винним у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 КК України), й призначив покарання – 5 років позбавлення волі, проте звільнив від його реального відбування з випробуванням на 2 роки іспитового строку.

Розпочалася сто тридцять п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 8 липня.

0
репостів
0
репостів