Середа, 06 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Укрзалізниця призначає курсування додаткових приміських поїздів та змінює графіки наявних у зв’язку з проведенням капітального ремонту парної колії на перегоні Попільня – Кожанка. Це стосується і електричок, які рухаються через наше місто.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 17-річного жителя Шепетівського району за частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України – розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинене повторно; за частиною 4 статті 301 КК України (в редакції від 30.12.2020 року) – розповсюдження неповнолітньому зображень та відеопродукції порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.

Шепетівське підприємство теплових мереж виконало розрахунок тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії на жовтень 2022 - вересень 2023 рр., з метою забезпечення відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат. Про це теплопостачальник повідомив у себе на сторінці.

Сьогодні відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. На ньому, серед іншого, розглядалося питання, яке набуло широкого суспільного резонансу, - про Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час. Про це повідомили на сторінці Головнокомандувача ЗСУ.

У Шепетівському районі простилися із воїном-добровольцем
Розділ Події

Сьогодні у селі Клубівка Ізяславської територіальної громади Шепетівського району попрощалися із воїном-добровольцем – Борисюком Володимиром Миколайовичем. Коли росія почала повномасштабну війну на нашій землі, Володимир Миколайович у свої 56 років пішов захищати Україну в лавах ЗСУ.

"Приватбанк" та monobank знизили курс гривні для розрахунків картками за кордоном
Розділ Бізнес

Державний "Приватбанк" встановив ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій, в тому числі при розрахунку банківськими картками та знятті валюти за кордоном, зрівнявши його з курсом обміну готівкової валюти у відділеннях банку. Курс гривні для карткових операцій також знизив monobank.

Розпочалася сто тридцять третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 6 липня.

0
репостів
0
репостів