Вівторок, 12 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині через необережність з вогнем вщент вигоріла господарча споруда
Розділ Події

Сьгодні, 12 липня о 15:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі по вул. Ізяславська у с. Пліщин Шепетівського району. До місця виклику було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно директора Ярмолинецького товариства за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

 11 липня о 21:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу недіючої господарчої споруди у м. Шепетівка. Негайно до місця виклику прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

Шепетівська громада шукає нового перевізника замість ПП «Шепетівське АТП 16807»
Розділ Бізнес

Вчора, під час засідання виконавчого комітету, перевізник-монополіст ПП «Шепетівське АТП 16807» встановив ультиматум про розірвання договорів із громадою за всіма маршрутами. Міський голова Шепетівки у відповідь сьогодні оголосив про пошук нового перевізника.

Розпочалася сто тридцять дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 12 липня.

0
репостів
0
репостів