Вівторок, 31 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Програма відзначення Міжнародного Дня захисту дітей у 2022 році
Розділ Події

Шепетівська міська рада опублікувала програму відзначення Міжнародного Дня захисту дітей у 2022 році. Більшість заходів відбудуться завтра, 1 червня. Серед локацій: парк, стадіон "Локомотив" та площа перед МБК.

Нещодавно дружина Президента Республіки Польща Агата Корнгаузер-Дуда із дружнім візитом відвідувала Хмельниччину, під час якого обговорювали питання подальшої співпраці та потреб у гуманітарній допомозі, і вже сьогодні до нашого краю завітали міністр в Канцелярії Президента Республіки Польща Адам Квятковський, генеральний директор Закордонної служби в Міністерстві закордонних справ Республіки Польща Мацей Карасінський та Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярціньскі, які привезли комп’ютерну техніку для дітей внутрішньо переміщених осіб.

У Шепетівці відбулось два заходи на підтримку ЗСУ
Розділ Події

Цими днями в Шепетівці відбулися дві благодійні акції, в яких взяли активну участь працівники будинку культури на чолі з директором Вікторією Талімончук та творчі колективи МБК. Про це повідомили на сторінці закладу культури.

Жителі Шепетівського району все частіше потерпають від шахрайських схем, втрачаючи власні заощадження. Тільки за останній місяць поточного року дізнавачі Шепетівського РУП розпочали 27 кримінальних проваджень за ч. 1 ст.190 КК України (Шахрайство).

Двох наших захисників Указом Президента нагородили почесними нагородами. На жаль, одного з них посмертно. Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

На Хмельниччині щодня чекають на мандрівників 42 зони відпочинку у лісі. Зокрема, їх тільки на Шепетівщині сім. А ще в тутешніх лісах додатково виставили чимало альтанок та грибків.

Розпочалася дев’яносто сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Запеклі бої тривають на Донецькому напрямку. Противник здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ із мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню вздовж лінії зіткнення. Основні зусилля ворог зосереджує на встановленні контролю над містом Сєверодонецьк, активно застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

0
репостів
0
репостів