Вівторок, 03 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

До команди евакуаційного потягу-мінігоспіталю долучилися медичні сестри з Шепетівки. Про це повідомили на сторінці Міністерства охорони здоров'я України.

Під час згоряння 1 т рослинних решток вивільняється 9 кг мікрочастинок диму. До їх складу входять пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали й низка канцерогенних сполук. Окрім того, з димом у повітря вивільняються діоксини - одні з найотруйніших для людини речовин.

Про цілющу силу спілкування з природою відомо здавна. Прогулянки на природі, споглядання прекрасного, спілкування з тваринами допомагають подолати стрес, покращують настрій та загальне самопочуття. Особливо актуально це зараз, коли усі ми перебуваємо в стані постійного стресу та тривоги через війну. У Шепетівському міському ЦЕНТУМ створені всі можливості для того, аби бодай на короткий час зануритись у світ прекрасного, забути про страхи та відчути красу життя.

Незважаючи на збройну агресію російської федерації, епідемію коронавірусної хвороби ніхто не відміняв і досі продовжують фіксуватися випадки цієї недуги, в тому числі летальні. Про це повідомили у Шепетівському районному відділі ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України».

Розпочалась шістдесят дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 3 травня.

0
репостів
0
репостів