Четвер, 26 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Голова обласної ради відвідала переселенців у Шепетівці
Розділ Події

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави Шепетівська територіальна громада транзитом прийняла 7 тисяч переселенців. Близько 3 тисяч залишилися проживати у Шепетівці та населених пунктах громади.

26 травня, під головуванням міського голови Віталія Бузиля, було проведено XXV сесію Шепетівської міської ради VIII скликання, у роботі якої участь взяли 24 депутати. Розглянуто 25 питань порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 47-річну шепетівчанку винною у крадіжці (частина 1 статті 185 КК України) та крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 КК України), й визначив їй остаточне покарання – 5 років позбавлення волі.

Земляки, що працюють за кордоном, усіляко підтримують нас у тяжкий період російсько-української війни, активну ставку роблять на допомогу медичними засобами. Днями благодійники з Естонії, працівники фірми «Neiser», для потреб військових надали медичні сумки, наповнені необхідними лікарськими засобами.

Розпочалась дев’яносто друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та продовжує завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України.

Вчора, 25 травня, під час повітряної тривоги в області Протиповітряна оборона збила ракету російських окупантів. Про це повідомив керівник Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій.

0
репостів
0
репостів