Четвер, 12 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

12 травня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 17 питань.

Від завтра, 13 травня, у Шепетівці відновлюють роботу автобуси по усіх маршрутах, згідно діючого графіку. Про це повідомило ПП «Шепетівське АТП 16807».

Багато внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нашого району, потребують допомоги. Тож з гуманітарного штабу при Хмельницькій ОВА для Шепетівського району було передано вантаж, до складу якого увійшли засоби гігієни, підгузки, дитяче харчування, речі домашнього вжитку тощо.

На Хмельниччині внесли зміни у правила продажу алкоголю. Відповідний наказ про внесення змін оприлюднили на сайті Хмельницької обласної військової адміністрації. 

Подія сталася ще 8 вересня 2021 року близько 17.00 години в селі Путринці на Шепетівщині. Зловмисник до смерті побив дружину, а сам зник у невідомому напрямку. Тоді службовий собака Грім оперативно вивів поліцейських на слід зловмисника. Патрульні затримали його в сусідньому селі — чоловік уже впіймав попутній транспорт, щоб доїхати до Ізяслава.

Розпочалась сімдесят восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської та Херсонської областей і утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом.

0
репостів
0
репостів