П'ятниця, 08 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині прощались з Бершедою Олександром Геннадійовичем
Розділ Події

Вчора, 7 квітня у Михайлюцькій територіальній громаді, в останню путь проводжали Бершеду Олександра Геннадійовича. Він поклав в бою своє життя за Україну. Про це повідомили на сторінці територіальної громади.

Вчора, 7 квітня на території Михайлюцької ТГ рятувальниками спільно із національною поліцією було затримано паліїв сухої рослиності, на яких було складено адміністративний протокол за статтею 77-1 КУпАП та проведена бесіда щодо спалювання сухої рослиності у пожежо-небезпечний переріод.

Шепетівка попрощалася із старшим лейтенантом Ольгою Тимошенко
Розділ Події

Небо плакало дощем. Шепетівка прощалася із старшим лейтенантом Ольгою Тимошенко. Жодні слова не передають біль та смуток втрати родини та громади! Герої не вмирають!

У Шепетівці вшанували пам’ять жертв російської агресії
Розділ Події

Символічний захід вчора о 20:00 відбувся на площі Тараса Шевченка у місті Шепетівка. Мешканці та гості міста запалили світло пам'яті за всіма невинно вбитими українцями в Бучі, Ірпені, Маріуполі, Чернігові та інших містах України.

На Шепетівщині аграрії засіяли вже 55% від запланованих площ
Розділ Бізнес

Аграрії Шепетівського краю продовжують найважливішу в історії країни посівну 2022 року, яка проходить цьогоріч в умовах воєнного стану. Та аграрії розуміють важливість своєї роботи і продовжують працювати заради Перемоги.

Розпочалася сорок четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 8 квітня.

0
репостів
0
репостів