П'ятниця, 29 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Учора, 28 квітня, ввечері російські військові завдали ракетного удару по критичній інфраструктурі однієї з громад Шепетівського району, що на Хмельниччині. Кілька багатоквартирних будинків, які знаходяться в 200 метрах від місця події, постраждали від вибухової хвилі – в оселях повилітали вікна та двері, попадали люстри, на кількох господарських спорудах було пошкоджено дах. Так розповідає про наслідки «прильоту» ракети мешканка одного із «постраждалих» будинків Владислава.

Нулі на стелах: чому на АЗС немає пального та коли з'явиться
Розділ Бізнес

24 лютого вітчизняний ринок нафтопродуктів вимушено перейшов на нові рейки. В одну мить Україна втратила весь імпорт, який йшов з Росії, Білорусі та морським шляхом. На українських заправках – дефіцит пального. Що допоможе виправити ситуацію та яких цін очікувати автовласникам? 

У Шепетівці відбулася спільна молитва за мир в Україні
Розділ Події

 29 квітня, на площі Тараса Шевченка відбулась спільна молитва за мир в Україні. Разом молилися священики та представники церков різних конфесій міста та району. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Хмельниччину відвідала дружина Президента Республіки Польща
Розділ Події

У такий непростий для України час підтримка дружніх країн є дуже важливою. Із перших днів війни й по цей час руку допомоги простягнула Республіка Польща, яка не лише приймає евакуйованих українців, а й надає потужну допомогу, як гуманітарну, так і військову. Сьогодні, аби підтвердити подальшу співпрацю та всебічну підтримку України, з дружнім візитом на Хмельниччину завітала дружина Президента Республіки Польща Агата Корнгаузер-Дуда.

У коридорах Шепетівської ЗОШ №1 знову чути дитячий сміх, веселі розмови, дзвінкі пісні. Адже днями відбулося відкриття Волонтерського освітнього центру "Територія щастя" для дітей, батьків, що тимчасово змушені були переїхати з рідних містечок у Шепетівку.

Розпочалася шістдесят п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 29 квітня.

0
репостів
0
репостів