Понеділок, 18 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Цьогоріч 25 квітня, 2 та 9 травня будуть робочими
Розділ Бізнес

Цього року через запроваджений воєнний стан 25 квітня, 2 травня та 9 травня будуть звичайними робочими днями. Про це повідомляє Управління Держпраці в Хмельницькій області.

В Україні знову починає діяти норма, яка передбачає перетин меж країни лише за паспортом для виїзду за кордон, однак у певних випадках виїхати буде можливо й за іншими документами. Про це у коментарі Суспільному розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

За останні декілька діб дізнавачі Шепетівського РУП зареєстрували чотири факти шахрайств на території району. Навіть у воєнний час шахраї не полишають спроб ошукати людей. При цьому створюючи усе цинічніші схеми.

Місяць перебуває в Антарктиді в науковій експедиції житель Шепетівки Максим Білоус. Чоловік працює на арктичній станції системним механіком – відповідає за воду, тепло, електричні мережі на самій станції та човнове господарство. Це уже друга експедиція Максима в Антарктиду. Як живеться українцям на арктичній станції "Академік Вернадський" зараз, Максим Білоус розповів в ефірі "Українського радіо Поділля".

Розпочалася п’ятдесят четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 18 квітня.

0
репостів
0
репостів