Середа, 09 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Міністерство оборони України опублікувало оперативну інформація станом на 18:00 9 березня 2022 року щодо російського вторгнення в Україну.

В умовах відкритої збройної агресії Російської Федерації на нашу Батьківщину ворог все частіше вдається до інформаційно-психологічного впливу на жителів нашої держави, поширюючи неправдиву інформацію з метою викликати панічні настрої серед мирного населення України. Так останнім часом у соціальних мереж почала з’являтися інформація про непридатність до вживання питної води у містах через відсутність реагентів для її очищення.

 Як повідомив на ранковому брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, ніч на Хмельниччині минула спокійно.

Міністерство освіти пропонує цьогоріч скасувати державну підсумкову атестацію в 11 класах, зовнішнє незалежне оцінювання, єдиний вступний іспит та єдине фахове вступне випробування. Про це поінформував міністр Сергій Шкарлет.

Сьогодні в Шепетівку прибуло 13 тонн побутової хімії, одягу, продуктів харчування, медикаментів та багатофункціональних ліжок. Вантаж для українців збирали усім польським містом Лович, усією громадою.

Розпочато чотирнадцяту добу героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію у межах визначених операційних зон.

0
репостів
0
репостів