Четвер, 03 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Служба безпеки України попереджає, що ворог поширює чергові фейки, щоб ввести в оману українських захисників. А саме: у меседжерах «розганяють» списки з персональними даними та фото нібито членів ДРГ, навідників чи колаборантів, які працюють проти України.

3-го березня Верховна Рада затвердила указ президента України "Про загальну мобілізацію", а також ухвалила ряд законів про посилення відповідальності за колабораціонізм, злочини проти держави та пропаганду агресора.

Указом Президента України від 28 лютого наш земляк підполковник Круглов Андрій Миколайович отримав звання Герой України з врученням ордена “Золота Зірка”. Про це йдеться на офіційному сайті президента.

Автомобілі пʼяних водіїв буде реквізовано на потреби ЗСУ
Розділ Події

Сьогоднішня ніч на Хмельниччині пройшла спокійно, за виключенням оголошення повітряної тривоги. В області ДРГ не виявлено, ситуація контрольована. Про це під час ранкового брифінгу повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат.

Що робити у разі неможливості друку розрахункового документа: роз'яснення на період воєнного стану
Розділ Бізнес

Наразі від суб’єктів господарювання з окремих регіонів України надходить інформація щодо обмежених запасів стрічки для касових апаратів, що використовується для друку розрахункових документів. Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» під час продажу товару продавець зобов'язаний видати споживачеві розрахунковий документ встановленої форми.

В Україні до марафону Єдиних новин приєдналося цифрове радіо radioplayer.ua. Радіо транслюється безкоштовно - без тарифікації мобільних операторів.

0
репостів
0
репостів