Вівторок, 29 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав ракетного удару по військовому об’єкту у місті Старокостянтинів на Хмельниччині. Про це невдовзі після обстрілу написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Микола Мельничук.

Уряд напрацював дев’ять основних напрямків того, як країна буде жити, працювати, накопичувати ресурси, захищатися в умовах повномасштабної війни. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 29 березня.

Українців продовжують підтримувати у боротьбі з окупантом та висловлюють довіру іноземні громади, діаспора, наші друзі з-за кордону та партнери. До Шепетівської міської територіальної громади прибули лікарські засоби та обладнання, які придбані здебільшого на кошти католицької громади району Валенбрюк містечка Шпенге (Північний Рейн-Вестфалія).

Наразі у лікувальних закладах області отримують медичну допомогу військові з різних областей, які захищаючи країну, постраждали від ворожих дій окупанта. Пацієнти мають ушкодження різного ступеня важкості, зокрема осколкові та кульові поранення.

Днями Указом Президента України №175/2022 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі шепетівчанина Котовського Дмитра Миколайовича було нагороджено медаллю “За військову службу Україні”.

Забезпечення атомобільним транспортом та засобами індивідуального захисту бійців – один із головних векторів, над яким зараз працює шепетівщина силами представників влади, волонтерів, підприємців та кожного із членів громади. Віталій Бузиль анонсував купівлю трьох автомобілів для потреб ЗСУ.

Розпочалася тридцять четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 29 березня.

0
репостів
0
репостів