Понеділок, 21 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Уряд реалізовує масштабну програму Президента України з допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 21 березня.

Сьогодні, 21 березня, стало відомо, що загинув шепетівчанин, полковник Карчевський Ігор Ростиславович. 

Шепетівська міськрайонна організація Червоного хреста надала благодійну допомогу в облаштуванні гуртожитку. Надані ліжка-розкладачки, матраци та постільна білизна. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

За дорученням Президента України Урядом розроблено соціальний пакет для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яким врегульовуються питання соціальних виплат, працевлаштування, а також розміщення осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло.

Вчора, 20 березня, благочинний Шепетівського округу Православної церкви України Володимир Паращук повідомив, що відразу дві сільські парафії вирішили вийти з юрисдикції московського патріархату.

Війна росії проти України. Ситуація станом на ранок 21 березня 2022 року
Розділ Події

Розпочалася двадцять шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Міністерство оборони України опублікувало оперативну інформацію станом на ранок 21 березня.

0
репостів
0
репостів